Grachtenloop

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Grachtenloop

21 juni

Vrijdagavond 21 juni staat het centrum van Haarlem in het teken van De ZorgSpecialist Grachtenloop. Dit jaarlijkse door SportSupport Kennemerland georganiseerde hardloopfeest kent alweer zijn 28e editie. Het evenement, met start en finish naast de Koepel op de Papentorenvest, wordt wederom een gezellig hardloopfeest met veel entertainment en publiek langs de route. Het doet daarmee de naam van gezelligste midzomeravondloop eer aan. De inschrijving is vanaf 14 februari geopend via de website van Grachtenloop.

De Hero KidsRun
De ZorgSpecialist Grachtenloop start met een loop voor de allerkleinsten: de vorig jaar uitverkochte Hero KidsRun. In 2023 renden er maar liefst 360 kinderen met of zonder begeleiding van hun papa, mama, opa of oma over een afstand van 1 kilometer.

Run2Day Haarlem 5 km & de SportSupport 10 km
Om 19.00 uur is het de beurt aan de deelnemers van de 5 km. Zij leggen één ronde door het centrum af, langs het Spaarne, door de gezellige straatjes van de Vijfhoek, over het Hortusplein en langs de terrassen op het Klokhuisplein. De laatste en langste afstand van de avond is de 10 km. De deelnemers aan deze afstand lopen niet één, maar twee ronden door de binnenstad van Haarlem.

Afterborrel op het Koepelplein
En voor alle deelnemers geldt: na de finish toveren we samen met een dj het Koepelplein om tot een gezellige plek voor een afterborrel. Blijf jij ook nog even hangen?

Haarlem Campus Scholen Award
Haarlem Campus stimuleert graag jong talent en de (toekomstige) changemakers. Zij is daarom de trotse sponsor van de scholenbokaal van De ZorgSpecialist Grachtenloop en reikt de Scholen Award uit.

Details

Datum
21 juni
Evenementen Categories:
,
Meer informatie & tickets
https://grachtenloop.nl/