‘Over-Leven’ (Reeks)

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

‘Over-Leven’ (Reeks)

19 april I 20:00 - 21:30

Het komende jaar in De Koepel: ‘Over-leven’. Onder deze reeks vallen onder andere de voorstelling ‘De Abortusdialogen’, een ‘Stand-up/sit-down-comedynight’, en nog veel meer. Alles onder bezielende leiding van cabaretière Sjamke de Voogd!

De eerste ‘Over-leven’ avond vindt plaats op 19 april rondom het thema ‘Dit komt nooit meer goed’. Met: journalist/columnist Roos Schlikker + muzikant én ex-gedetineerde Peter Gumbmann. Reserveer hier je tickets!

‘Dit Komt Nooit Meer Goed’ | 19 april | 20u00

De serie ‘Over-leven’ in De Koepel wordt afgetrapt door ‘Dit komt nooit meer goed’, naar de gelijknamige podcast van van Roos Schlikker en Maloe Holshuijsen. Journalist Roos Schlikker, bekend van haar columns en graag geziene gast aan de talkshowtafels, vertelt over haar ‘dit komt nooit meer goed-moment’. Muzikant Peter Gumbmann zat in een van de meest beruchte gevangenissen ter wereld en uiteindelijk ook kort in De Koepel. Over zijn ongelooflijke verhaal schreef hij samen met Jolie Fraanje het boek ‘Agua Verde, vast in Venezuela’. Een avond met waargebeurde sterke verhalen, muziek en humor.

Details

Datum
19 april
Tijd
20:00 - 21:30
Evenementen Categories:
, ,
Evenementen Tags:
, , , ,
Meer informatie & tickets
https://dekoepel.sumupstore.com/product/over-leven-in-de-koepel