Evenementen

Dag van de Architectuur

In het weekend van 15 en 16 juni vieren we de landelijke Dag van de Architectuur. Zoals ieder jaar verzorgt het ABC Architectuurcentrum in Haarlem e.o. openstellingen, rondleidingen en presentaties in gebouwen en op locaties waar je normaal gesproken niet zo snel (binnen)komt.

Informatieavond Groene Singel

Op 18 juni presenteren Gemeente Haarlem, Projectgroep Groene Singel en Sweco de plannen zoals ze nu bij elkaar gebracht zijn in de startnotitie en Programma van Eisen.

Grachtenloop

Vrijdagavond 21 juni staat het centrum van Haarlem in het teken van De ZorgSpecialist Grachtenloop, met start en finish bij de Koepel in Haarlem.

Midzomernacht: Free Your Mind

Dompel je onder in live muziek, cabaret, silent disco, voorstellingen en workshops tijdens Midzomernacht in de Koepel. Kom, geniet en doe mee want er is voor elk wat wils!

Event Series Rondleiding

Rondleiding

Elke maand neem je op zondag om 11:00 je een kijkje in een Rijksmonument en volledig verbouwde gevangenis, maar krijg je ook de verhalen van vroeger te horen van een oud-cipier! Voormalig bewaarder Marc de Groot zal de rondleiding verzorgen, we zien je graag in de Koepel.